Klantenbeoordelingen

Hier onder vind u alle reacties van onze klanten. Laat vandaag nog uw reactie achter!

10

Alles bij elkaar, van komen kijken tot, erin naar huis rijden

F, van Gerwen l 31-10-2018

Ik zal het kort houden!
Ik ben nu 58, en heb vanaf me 18e
Heel wat auto’s aangeschaft, veelal waren de handelaren geld hazen.


En moes je maar afwachten wat je had aangeschaft, van je dure spaar centen!
Ik ben hier zo goed behandeld, echt alles was bespreekbaar en niets te gek.
Raad daarom een ieder aan, als u een betaalbare gebruikte jonge auto zoekt, u zeker dit bedrijf niet mag overslaan, in de zoektocht naar een nette auto!!
Echt super bedankt, allemaal!!!
Frans en Gerda

plus Alleen maar pluspunten!

minus Geen minpunten aangetroffen!

10

Eerlijke man, zeker een aanrader.

Sia Rahimi 05/10/2018

Eerlijke man, zeker een aanrader.

plus N.v.t. Facebookrecensie

minus N.v.t. Facebookrecensie

9

Aankoop vw caddy

Rick v Doorn 05/10/2018

Beste Raymond,
U bent deze beoordeling waard omdat u alles tot in de puntjes verzorgd!
Ik ben zeer netjes en uitermate correct behandeld dat zie je weinig.
Ik dank u nogmaals en zeker tot de voldoende keer!
Mvg Rick van Doorn.

plus • Veel keuze !!!

minus • geen !!!!

9

Bovenverwachting goed

Jan Spitteler

Net voor de tweede keer hier een Caddy gekocht ,deze Caddy is bovenverwachting goed ben er dan ook weer zeer blij mee.

plus Betrouwbaar en waar voor je geld

minus De koffie wat een bocht niet te baffen

10

Tovenaars van Oss

Wim Dictus l 09-04-2018

Goed gevoel in het contact met Jesse en Raymond. Service is opperbest. Over een paar jaar geen gezoek meer op andere sites maar meteen door naar de Tovenaars van Oss.

plus Facebook recensie dus NB

minus Facebook recensie dus NB

10

Zeer nette service en goede communicatie!

Sander van D l 03-02-2018

Zeer nette service en goede communicatie! Alle wagens staan er netjes bij, gewassen, gepoetst en zonder deuken. Kleine puntjes werden gelijk opgepakt met als resultaat een gelukkige koper. Raymond en Jesse bedankt. �

plus Facebookrecensie dus NB

minus Facebookrecensie dus NB

10

Top service en een bedrijf die er gewoon staat voor z'n klanten.

Richard Geerling l 22-11-2017

Onlangs bij Raymond van Lieshout een Citroen Nemo semi-automaat gekocht. Super tevreden met deze auto en voldoet aan al onze wensen. Echter kregen we naar tweeën halve maand problemen met de versnellingsbak. Gelijk contact met Raymond gezocht en heeft hij ons super geholpen en meegedacht om samen tot een oplossing te komen. En zoals andere ook al eerder schreven wordt er bij van Lieshout auto's probleem oplossend gedacht. Top service en een bedrijf die er gewoon staat voor z'n klanten. Voor ons zeker een dikke plus om een eventuele volgende bestelwagen bij hem te kopen. Bedankt Raymond voor de moeite en tijd die je hebt genomen

plus FB Recensie dus NB

minus FB Recensie dus NB

10

- Raymond van Lieshout = eerlijk-vriendelijk-meedenkend

Gonnie Njagul-Koster l 18-10-2017

wij waren al een tijd aan het zoeken naar een nette bestelauto met een lage kilometerstand , zonder deuken of krassen. na 2 busjes bezocht te hebben bij garages bij ons in de buurt (Hoogeveen) kwamen we een advertentie van een Citroen Nemo bij Raymond van Lieshout auto's tegen en besloten direct te bellen na een goed gesprek zijn we naar Oss gereden om de auto te bekijken
er was geen woord gelogen door de telefoon
de auto was in nieuwstaat
de 2 kleine minpuntjes (klein scheurtje in de kap van de buitenspiegel en
1 ventilatierooster miste) waarover Raymond door de telefoon over verteld had waren verholpen
We kregen zelf nog een laadbak mat voor niks ( nogmaals BEDANKT!!!!!)

- Raymond van Lieshout = eerlijk-vriendelijk-meedenkend
- personeel zeer klant vriendelijk

plus FB recensie

minus FB recensie

10

Een garage die zijn vak verstaat

Rachell Veenstra l 16-09-2017

ik was al een lange tijd bezig met het zoeken naar een bus die een lage kilometerstand had, zonder deuken krassen of rare dingen. na 5 busjes bezocht te hebben bij andere garages kwamen, we op internet Raymond van Lieshout Auto's tegen en besloten we na het lezen van de goede recensies langs te gaan. tijdens ons bezoek had ik bij Raymond zelfs moeite met het kiezen van een bus. ze waren allemaal tiptop in orde en hij had overal de geschiedenis van de auto's er perfect bij zitten .
- zeer klant vriendelijk
- een garage die zijn vak verstaat
- snelle levering
- prijzen zijn goed
tot slot vind ik Raymond van Lieshout Auto's een bedrijf waar het niet om het verkopen gaat. ze luisteren goed naar wat je zoekt en bieden je niet het duurste, maar de beste oplossing aan en zorgen dat je na je aankoop met een goed gevoel naar huis gaat.
wij zijn super blij met onze bus ���

plus Facebookrecensie dus n.b

minus Facebookrecensie dus n.b

10

Aanrader

Dianne Voets l 30-08-2017

Echt een aanrader dit bedrijf van Raymond van Lieshout en super vriendelijk en gastvrij de auto s zijn top en een goede service

plus Facebookrecensie dus n.b

minus Facebookrecensie dus n.b

10

SUPER SERVICE

Ricky Schuurmans l 10 Juli 2017

Super service, auto netjes op tijd afgeleverd onder de juiste voorwaarden!

plus Facebookrecensie dus n.b

minus Facebookrecensie dus n.b

10

Prettig zaken gedaan

Mario Allard l 1 Juli 2017

Gister een mooie caddy maxi gekocht bij Raymond.
Vriendelijk en duidelijk in de omgang.
Prettige zaken gedaan!!!
Top bedrijf

plus Facebookrecensie dus n.b

minus Facebookrecensie dus n.b

10

SERVICE IS TOP !!!!

Anita vd Ven l 8 juni 2017

Wederom een prachtige goede bedrijfsauto (Opel Combo) gekocht bij Raymond!
Super geholpen, een goede ondernemer die de tijd voor je neemt!
Service is TOP!
Ook alle lof voor Jesse!
Groetjes,
Schoorsteenveegbedrijf "van de Ven".

plus Facebookrecensie dus n.b

minus Facebookrecensie dus n.b

10

Nog steeds erg blij.

Rick van Sidaq l 04-05-2017

We zijn nog steeds erg blij met onze Caddy Maxi die we in 12-2015 kochten...ook het advies van Raymond om als particulier te kopen...super....

plus Facebookrecensie dus n.b

minus Facebookrecensie dus n.b

10

Keurige wagens

Lucas W van Egeraat l 10-03-2017

Keurige wagens met een complete historie gecombineerd met een top service tegen een eerlijke prijs. Ga zo door!

plus Facebookrecensie dus N.b.

minus Facebookrecensie dus N.b.

10

Service zoals het hoort

Rob en Marlies Lundin l 13-02-2017

Je wordt geholpen zoals je geholpen wilt worden. Echt super en zeker een goede service.

plus Facebookrecensie dus N.b.

minus Facebookrecensie dus N.b.

10

Vakman die echt met je meedenkt

Nick van Duyn l 06-01-2017

Onwijs goed geholpen en geadviseerd door Raymond. We zijn onwijs blij met onze bijna nieuwe Renault Kangoo! Een vakman en iemand die écht met je meedenkt! Raymond bedankt!

plus Facebookrecensie dus N.b.

minus Facebookrecensie dus N.b.

10

Niets was onmogelijk.

Eelse de Ruiter l 14-10-2016

In mijn zoektocht naar m'n eerste bedrijfsauto terecht gekomen bij Raymond van Lieshout Auto's. Na een kort telefoontje afgesproken langs te komen en een bijzonder prettige gesprek gehad en tevens diverse auto's bekeken. Niets was onmogelijk en (gelukkig) geen gladde verkooppraatjes maar gewoon een eerlijk advies over eerlijke en nette auto's.
Na een paar dagen een VW Caddy Maxi gekocht en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Aflevering is keurig verzorgd en de spreekwoordelijke puntjes op de i werden meer dan geplaatst.
Raymond, Jesse en de rest van het team bedankt!
Hopelijk tot over een jaar of wat voor de volgende bedrijfsauto!

plus Facebookrecensie dus N.b

minus Facebookrecensie dus N.b.

10

Zeer netjes bedrijf en goede service

12 December 2016 l Ard van Uden

Wij kochten een Ford Transit Connect bij Raymond alles wat hij had beloofd is ie nagekomen en heeft hem netjes afgeleverd dus perfect service

plus • Een net bedrijf

minus • Geen

9

Bedrijf , medewerkers en auto's

14 November 2016 l Broers klus en montage

Nette auto's met goede prijs kwaliteit verhouding goed persoonlijk contact proefrit direct mogelijk met auto van keuze een fijn bedrijf om zaken mee te doen wij hebben nu 1 jaar geleden een Berlingo gekocht , een goede keuze zeer tevreden mee

plus • Geen minpunten

minus • Geen om toe te voegen

10

goede service en een eerlijke prijs.

6 Augustus 2016 l Cyrella Beckers

Wij hebben bij Raymond onze eerste bedrijfsauto voor aangeschaft: een Citroën Nemo. Perfecte auto voor onze werkzaamheden, dus we zijn er heel blij mee. Bovendien: goede service en een eerlijke prijs.

plus Facebookrecensie, dus n.b

minus Facebookrecensie, dus n.b

10

Geen loze praatjes of beloftes

19 Juli 2016 l Pierre Schuurmans

Vandaag weer mee gemaakt. Een service gekregen die ik nog nooit ergens anders heb ondervonden; werkelijk fantastisch. Zowel Raymond als Jesse hebben de service hoog in het vaandel staan. Geen loze praatjes of beloftes maar direct actie ondernomen.
Daarom zal er voor mij maar een adres zijn waar ik een bedrijfsauto zal kopen en ik raad u aan om hetzelfde te doen.
Groeten,
Pierre.

plus Facebookrecensie, dus n.b

minus Facebookrecensie, dus n.b

10

TOP SERVICE

29 Mei 2016 l Govers Friture Geffen

Wij hebben een bedrijfsbus bij Remon v Lieshout gekocht. De airco bleek niet te werken, maar alles werd meteen gerepareerd!
Top service!

plus Facebookrecensie, dus n.b

minus Facebookrecensie, dus n.b

10

Service met een grote S

15 mei 2016 l Jeroen van Veggel

Ik heb er een Citroen Jumpy gekocht voor 2 weken terug. Zeer goed geholpen en een nette auto gekocht. Maar op de terug weg kreeg ik een motor storing. Er bleek iets mis met de turbo. Toen hebben ze mijn auto opgehaald helemaal uit Drenthe !!! en 2 dagen later weer gerepareerd terug gebracht. En dit alles heeft geen cent gekost. Ik kan niet anders zeggen dat men zich aan hun woord houden en zeer goede service bieden.
Groet jeroen van veggel

plus Doen wat ze beloven

minus absoluut geen

10

Zwarte transporter

24 maart 2016 | eike van den Berg

Via zoeken op autosite, mooie bus gevonden, langs geweest, proefrit gemaakt, Super auto, door raymond helemaal tiptop afgeleverd. Is echt een top auto en top service. Wij zijn zo blij met deze zwarte transporter. En hoe deze afgeleverd is, super bedrijf.

plus zie hierboven

minus geen

10

In een woord super

27 januari 2016 l John Comperen

Ik zag een Ford Transit Connect te koop staan bij Raymond en heb meteen gereageerd en dat is maar goed ook want er was veel interesse voor uiteindelijk dezelfde dag gaan kijken en was een makkelijke beslissing een hele mooie auto voor een goede prijs en Raymond komt bij mij over als een eerlijke zakenman , hij heeft verschillende dingen aan de auto gedaan die hij niet had hoeven doen , in een woord super . Dus mensen voor een mooie bedrijfswagen moet u in Oss zijn bij Raymond van Lieshout . Hartstikke bedankt voor de goede service en tot de volgende keer .

plus Facebook recensie => zie boven

minus Facebook recensie => zie boven

10

Top service bij Raymond van Lieshout

19 januari 2016 | Erwin

Geweldige service en veel tijd voor zijn klanten. Bij Van Lieshout staan mooie nette bedrijf auto's Ik kom er zeker nog eens terug. Top bedrijf en betrouwbaar geen bullshit

plus Mooie auto's veel keuze Vriendelijk en betrouwbaar

minus Kan er geen bedenken

10

Aanrader

11 januari 2016 | Willem Storm

Vandaag volkswagen caddy gekocht leuk gesprek en goeie service. absoluut een aanrader om hier een mooie bedrijfsauto te kopen

plus mooie auto s goeie service en vriendelijk geholpen door Raymond

minus geen

10

Wederom een zeer tevreden klant

28 december 2015 | Ronald Stuijts

Meer dan tevreden over de hele gang van zaken bij Raymond van Lieshout. Super tevreden met mijn nieuwe vw caddy gekocht bij Raymond. Op mijn gemak meerdere modellen kunnen proefrijden en een nette prijs voor mijn oude caddy teruggekregen.

plus Goede service, wou wat dingetjes veranderd hebben en was allemaal geen probleem en geen extra kosten. Vriendelijk ontvangen en stipt op tijd klaar de volgende dag.

minus Zou ik zo niet weten.

10

zeer goede service. Zeer goede kwaliteit voor een zeer goede prijs

27-12-2015 l Hein en Nicole

Begin december ging onze auto kapot en hier begon onze zoektocht naar een andere bestelauto.
Na een paar bedrijven bezocht te hebben, kwamen we op marktplaats uit bij Raymond van Lieshout. Dit was een schot in de roos. Een geweldig bedrijf met een nog betere eigenaar. Raymond is een meedenker en heeft zijn hart op de juiste plaats, ook is hij eerlijk als het gaat om welke auto geschikter is voor iemand. Op de eerste plaats hadden wij gekozen voor een mooie Renault Kangoo , niets mis mee, maar door medische redenen kon mijn vriendin er niet goed in zitten, we mochten hem omruilen voor een Peugeot Partner. Dit lijkt de perfecte auto te zijn. Raymond zorgt ervoor dat de klant centraal staat en dat de auto's tip top de deur uit gaan. Je krijgt waarvoor je betaalt en zelfs vaak nog een beetje meer als het gaat om netheid. Mochten we ooit een andere bestelauto nodig hebben, dan gaan we zeker weer terug naar Raymond, hij levert de kwaliteit auto's waar je naar opzoek bent en waar je bij een ander mis op grijpt en dit voor een zeer mooie prijs. Kort samen gevat is Raymond van Lieshout een echte aanrader, want zij zijn uniek in de auto branche, vooral in deze harde zaken wereld.

plus goede service, goede kwaliteit, goede kennis , goed personeel en zeker niet te vergeten een hart van goud

minus Hoe hard we ook nadenken, we kunnen er niet 1 bedenken

10

Ook van ons een 10

29 september 2015 | Midicamping Van der Burgh

Onze zafira ingeruild voor een combo

plus goede service klantvriendelijk eerlijk

minus geen

10

Schot in de roos

18 augustus 2015 | Leo Preusting / LANG LEVE DE WIJN

Je wilt een bestelautootje, maar ja, waar vind je die zo gauw? Op internet duizelt het van de aanbiedingen. En dan is goed advies wel zo belangrijk. Dus uiteindelijk een specialist gevonden in Oss, op goed geluk daarheen gereden en meteen verliefd geworden op een rode Peugeot Partner. Waar we nu al weer enkele maanden zeer tevreden mee rondrijden.

plus Raymond en zijn medewerker waren vanaf het eerste moment vriendelijk, hulpvaardig, makkelijk ("Hier heb je de sleutel, ga maar effe rijden") en gaven ons eerlijk en goed advies over de auto. De prijs staat zo'n beetje vast, maar we kregen wel nog eens een goede inruilprijs terug. Niets dan lof over deze autohandelaar die we dus bij iedereen kunnen aanraden.

minus Geen

10

Op en top tevreden!!!

12 juli 2015 | Hanne Lies

Via ouderwetse 'mond-op-mond' reclame ben ik bij Raymond van Lieshout terecht gekomen en heb ik binnen één avond mijn perfecte auto gevonden! De keuze is legio, de ontvangst bijzonder vriendelijk en leuk, met alle vrijheid om de juiste keuze te maken! Raymond en zijn collega's nemen alle tijd om je hiermee te helpen en de service en de begeleiding in alles is in een woord top! Ik geniet vol trots van mijn nieuwe auto, deze rijdt echt als een zonnetje! Ben een prachtige ervaring rijker... echt een aanrader!!!

plus open en betrouwbaar, prima kwaliteit, iedereen neemt de tijd, goede begeleiding en service, contact zeer soepel en gemoedelijk!

minus echt geen kunnen vinden! :)

10

Fijn bedrijf, eerlijk en goede service

05 juni 2015 | Arie en Irene

Na even zoeken op internet bij Raymond onze MG ingeruild voor een Citroën Berlingo. Na telefonisch contact waarbij hij ons een heel goede inruilprijs bood richting Oss. De prijs die hij telefonisch geboden had, gaf hij ook echt en ook over de auto's die er stonden was hij eerlijk. In 'onze' Berlingo bleek een rammeltje te zitten dat in eerst instantie van het stilstaan leek te komen, maar dat van het drukgroeplager bleek te zijn. Na telefonisch overleg konden we de auto bij ons in het dorp laten repareren, waarbij Raymond het lager ruimschoots heeft vergoed. Dit maak je in de autobranche niet snel mee. We kunnen Raymond iedereen aanraden en voor onze volgende bestelwagen hoeven we niet meer op internet te zoeken.

plus Eerlijk, veel keus goede service en komt zijn afspraken na.

minus geen

10

TOP Prestatie

20 mei 2015 | Herke Sombroek

In april een Citroën Berling gekocht bij Raymond. Na veel speurwerk op internet en het lezen van de recenties contact gezocht met Raymond. Vanuit Haarlem (!) naar Oss gereden om de auto te bekijken en op te halen. Uitstekende service (in mijn beroep als tenniscoach een belangrijk element van je prestaties). Zeer de moeite waard. Na paar weken hoorbare (net na APK) pendelas zonder problemen vervangen! Met recht een TOP Prestatie!

plus Uitstekende service Eerlijk en betrouwbaar Scherpe prijzen No Nonsens mentaliteit Meedenken

minus Geen!

10

TOP Prestatie

20 mei 2015 | Herke Sombroek

In april een Citroën Berling gekocht bij Raymond. Na veel speurwerk op internet en het lezen van de recenties contact gezocht met Raymond. Vanuit Haarlem (!) naar Oss gereden om de auto te bekijken en op te halen. Uitstekende service (in mijn beroep als tenniscoach een belangrijk element van je prestaties). Zeer de moeite waard. Na paar weken hoorbare (net na APK) pendelas zonder problemen vervangen! Met recht een TOP Prestatie!

plus Uitstekende service Eerlijk en betrouwbaar Scherpe prijzen No Nonsens mentaliteit Meedenken

minus Geen!

10

Uitstekend

26 maart 2015 | Peter Koopmans

Ruim twee jaar geleden al uitgevonden dat Raymond zeer concurrent en uiterst vriendelijk is en nadat er problemen zijn ontstaan met het Fordje hebben wij deze, in overleg met Raymond, nu ingeruild voor een Caddy die zeer goed bevalt. Meedenken, eerlijk advies en fijne service tot aan de voordeur maken dit bedrijf een aanrader.

plus service, eerlijkheid, snelheid, meedenken

minus worden opgelost

10

Top bedrijf

11 februari 2015 | Sander

Maandje geleden vanaf omg Amsterdam naar van Lieshout auto's in Oss gereden. Mijn oog was gevallen op een Renault Kangoo Benzine uit 2008. De auto was in prima staat, alleen de distributieriem en waterpomp stonden op de lijst voor vervanging. Proefrit gemaakt en ik was meteen verliefd.. Raymond heeft op zijn kosten de auto afgeleverd met nieuwe distributieriem en waterpomp. Na een week begon er olie ververs lampje te branden, na telefonisch contact met Raymond bleek dat de onderhoudshistorie gereset moest worden.. opgelost! Ik ben zeer te spreken over Raymond en zijn bedrijf en raad hem zeker aan als je opzoek bent naar een mooie bedrijfsauto!

plus - Houdt zich aan de afspraken - Zeer vriendelijk en netjes te werk - Altijd bereid vragen te beantwoorden

minus geen

10

mooie en fijne VW Caddy Maxi 2.0 TDI 2008

06 januari 2015 | Willem

Na een internet zoektochtje ben ik begin december eens gaan kijken bij Raymond omdat hij een aanbod heeft van bestelwagens met weinig km en een grote variatie in uitvoeringen. Bij eerste bezoek valt al op dat alles er erg netjes bij staat. Elke auto die je bekijkt ziet er gewoon goed uit. Hij koopt duidelijk kwaliteit in. Raymond heeft ruime kennis van de verschillende uitvoeringen en is een betrouwbare en enthousiaste ondernemer die zeer klantgericht is. Nooit in de autobranche iemand meegemaakt die service zo hoog in het vaandel heeft staan. Hieraan kunnen veel autobedrijven een voorbeeld nemen. Verschillende reviews lezende zou je denken dat het niet kan, maar Raymond maakt het echt waar. Prima tevreden met de auto en mocht er iets zijn dan weet ik zeker dat ik dat met Raymond in alle redelijkheid kan oplossen. Dus mijn volgende bestelbus komt ook van Raymond.

plus zeer goed assortiment normale prijsstelling hoge service en eerlijkheid

minus geen

10

Een man van zijn woord

25 november 2014 | Clasien

3 Maanden geleden een Caddy gekocht bij Raymond en ik ben zeer tevreden over de auto en over de service. Auto had meer dan 120 dom gelopen dus zou een nieuwe distributieriem moeten hebben. Gekocht op voorwaarde dat dit ook aantoonbaar was. Raymond kon het niet terug vinden in de historie en heeft op zijn kosten een nieuwe distributieriem laten zetten.

plus Na de aankoop zag ik thuis lakschade op de motorkap die ik tijdens de proefrit niet gezien had door de regen. Raymond gebeld en foto gestuurd. Hij heeft daarna kosteloos de motorkap opnieuw laten spuiten.

minus Geen

10

Zeer tevreden !

19 november 2014 | ton kamphuis

Toch alweer een 1,5 jaar geleden een zeer mooie VW Touran bij Raymond gekocht. Nu ruim 70.000 km probleemloze kilometers verder en nog altijd zeer blij met mijn aankoop !

plus Raymond is een eerlijke vent, die zijn beloften nakomt.Tijdens het ophalen van de auto, bleek er een lekkage van de brandstofpomp te zijn. Dit was mij overigens NIET opgevallen. dit werd direct verholpen en super opgelost, uiteraard zonder extra kosten. Aanbod van auto's is ruim en eerlijk in prijs. In mijn geval ook een goede inruilprijs teruggekregen voor mijn oude auto. Mijn ervaring is zeer positief !!

minus Bij mij niet bekent !!

10

Alle klanten wederom bedankt voor het recenceren van ons bedrijf in het afgelopen jaar.

08 oktober 2014 | Raymond van Lieshout Auto's

Wij waarderen het heel erg dat onze klanten de even de moeite nemen om hun ervaringen met ons bedrijf te delen met eventuele nieuwe klanten. Heel erg bedankt en blijf vooral reageren. Ook via onze Facebook pagina ontvangen wij veel reviews. Nogmaals dit is erg fijn voor onze nieuwe klanten. Wij staan op www.garagespot.nl op de 2de plaats van Nederland met een gemiddelde beoordeling van 9,3, op Facebook is onze score op dit moment 4.7 uit een maximum van 5 sterren. Hiervoor danken wij natuurlijk onze klanten dat ze ons belonen met deze mooie cijfers. BEDANKT UIT DE GROND VAN ONS HART.

plus -

minus -

10

Super !!

13 juli 2014 | Noll van Wees

Fiat Doblo gekocht.ziet er perfect uit en weinig kilometers. Zijn op een zéér correcte manier geholpen door Raymond en zijn medewerkers. Foto's op de site en op Marktplaats geven exact aan hoe de auto eruit ziet. Dit bedrijf is absoluut een aanrader. Klein maar fijn.

plus Persoonlijke benadering en goede uitleg. Correcte afhandeling.

minus Geen.

10

Goede garage, zeer tevreden

08 mei 2014 | Martin

Caddy gekocht. Bij bezichtiging en open en eerlijk gesproken waardoor ik tot aanloop ben over gegaan. Na 4 weken helaas een storing maar deze is super goed opgelost. Ondanks dat ik geen garantie had hebben ze de auto opgehaald en de storing verholpen. En is dit alles met een nette prijs gebeurd. Een super service. Zo'n garage vind je niet zo snel. Die zo open is over alles.

plus Super garage die er absoluut is voor de klant en achter zijn product staat. En een eerlijke prijs.

minus Geen

10

super service

26 april 2014 | Ronnie Spooren

Na een ford transit connect te hebben gekocht bij Raymond, heb ik nogal wat problemen gehad met het wagentje. Maar niets is minder waar, Raymond heeft ze perfect opgelost en nu rijd ik trots rond in mijn wagen. Dus: Raymond van Lieshout Bedrijfswagens, daar moet je zijn. Nogmaals bedankt Raymond, de volgende wagen kom ik weer in Oss halen. Mvg Ronnie

plus -

minus -

10

betrouwbare goede service

27 februari 2014 | Robert de Man

Ik heb een Volkswagen Caddy ingeruild bij Raymond van Lieshout en een Ford transit Connect gekocht. Raymond is een gezellige eerlijke vent die zijn vak verstaat en doet wat hij zegt. Met andere woorden een echte aanrader!

plus -

minus -

10

Eerlijke en Oprechte Service

06 februari 2014 | Peter Bras

Na enige tijd gezocht te hebben vond ik vorige week de website van Raymond van Lieshout Bedrijfswagens te Oss. Gezien het aanbod, ben ik met hoge verwachtingen naar Oss gereisd. En ik heb precies gevonden wat ik zocht! Een jonge Caddy met een lage KMstand, en in perfecte staat afgeleverd! Raymond heeft na een proefrit alle kleine punten aangepakt en werkelijk waar een zo goed als nieuwe Bedrijfswagen afgeleverd! De remschijven,de remklauwen,nieuwe banden en zelfs de bestuurdersstoel zijn vervangen! Zeer tevreden rijd ik nu rond, en zal zeker mijn volgende auto bij Raymond kopen! GEWOON TOP!

plus eerlijkheid vriendelijkheid vakmanschap een man van zijn woord

minus -

10

Een man een man, een woord een woord.

30 januari 2014 | Henny van den Nieuwenhof

Waar kom je dat vandaag de dag nog tegen? Bij Raymond van Lieshout! Heb 09-1-2014 een Peugeot Partner bij Raymond gekocht. tijdens de proefrit ging de koppeling veel te zwaar. maar is voor aflevering vervangen. op advies van Raymond de auto bij een onafhankelijk bedrijf laten keuren. tijdens deze keuring kwamen nog een paar puntjes naar voren welke volgens afspraak door Raymond zijn hersteld. Ben de auto 's anderdaags op gaan halen en vroeg naar de kosten. Het antwoord van Raymond was: De auto is kosteloos gerepareerd, EEN MAN EEN MAN, EEN WOORD EEN WOORD

plus Zoals hierboven omschreven een geweldige service.

minus Weet niet, ik ben er geen tegen gekomen.

8

Een ford transit connect benzine gekocht top auto!

12 januari 2014 | Jeroen

Gekocht bij raymond een ford transit connect 1,8 benzine voor mijn hobby een mooie goed rijdende auto met weinig kmters heb er veel plezier van gehad heb hem reeds verkocht maar spijt van als haar op m'n hoofd.

plus Auto gekocht bij raymond netjes afgeleverd zoals afgesproken toen had er een week mee gereden en toen even mijn nieuwe velgen eraf gehaald zag dat de remblokken geheel versleten waren dik balen dus!ik meteen naar de ford dealer gegaan en nieuwe gehaald zelf gemonteerd.daarna gebeld met raymond dat dit het geval was ik kon meteen langs komen in oss met de rekening van de remblokken deze werd meteen vergoed! raymond je hebt een mooi en goed bedrijf houden zo!!

minus vanuit mijn kant zie ik geen minpunten

10

Ford Transit connect

31 december 2013 | Duitse BBQ Service

Paar weken geleden een Ford transit connect gekocht bij Raymond van lieshout auto's bv, Er waren wat kleine dingetjes aan de auto die ik bij een andere Garage waar ik de ford had laten naar kijken, Raymond gebelt en de puntje voor gelegd , ik had er geen garantie pakket opgenomen, maar raymond zij breng hem maar kijk ik er naar !!, hij heeft alles kosteloos opgelost helemaal top !! dank daar voor !! Zijn Schoonvader kwam zelfs de auto brengen op locatie Dank je voor de goede Service!!

plus Betrouwbaar , Goede Service, lost dingen met je op Top !!

minus Geen

10

Fijne samenwerking

26 december 2013 | Sutonatrading International Couriers

Als koerier maak je veel kilometers , zodoende reeds de 3e wagen aangeschaft bij Garage van Lieshout , steeds een goede betrouwbare auto , en steeds op een goede vriendschappelijke manier geholpen binnen zeer korte tijd. Samen vinden van de juiste wagen en oplossing is zeker voor deze garage een prioriteit , SUPER .

plus -

minus -

10

bedrijfswagen van der Kaa-kado Eindhoven.

25 december 2013 | Wilfried van der Kaa

In dec. een bijna nieuwe Opel combo gekocht bij Raymond van Lieshout,geweldige auto,goede service en een eerlijke betrouwbare eigenaar. Via de geweldige site aan het adres gekomen.

plus Goede site,geweldige keus en een vriendelijke eerlijke eigenaar.

minus geen

10

15-11-2013 LVK Koeriersdiensten

15 november 2013 | Lauren van koeveringe

Vorige maand een citroen berlingo bouwjaar 2009 gekocht bij Raymond van Lieshout echt een top auto! Super service! Er zijn maar weinig van zulke autohandelaren. Zeer goed adres voor een mooie en eerlijke bestelwagen.

plus Goede service. Gezellig bedrijf. Klantvriendelijk.

minus Geen

10

super goede service bij raymond van lieshout auto's

04 november 2013 | patrick van der lee van der lee schilderwerken

ik kocht een ford transit connect 110 pk bij raymond van lieshout met 1 week omruil garantie alles bleek piekfijn in orde te zijn met de auto na 4 maanden zag ik bij de bijrijderskant druppels water onder het dashboard vandaan komen en een fluitende motor ik dacht shitzooi ik bel raymond op en doe m'n verhaal ik kon de zelfde avond nog langs komen ik moest m'n auto daar laten om de problemen na te laten kijken en kreeg GEHEEL GRATIS !!!! een leen auto mee na een paar dagen belde raymond me op dat hij klaar was nu bleek dat de uitlaat lek was en de afvoer airco verstopt was ze hebben het GEHEEL KOSTENLOOS!!!! gemaakt dat noem ik nou eens service ik weet wel waar ik over een paar jaar mijn auto koop dat doe ik weer bij RAYMOND VAN LIESHOUT AUTOS. raymond super bedankt voor deze service groetjes patrick

plus goede service klant vriendelijk super goed geholpen door raymond

minus Geen !!!!!!!

10

Raymond is een voorbeeld voor de autohandel !!

24 oktober 2013 | Woningopruimer Gemini (Jos)

Maanden geleden voor ons bedrijf een OPEL Combo gekocht bij Raymond. Een karretje op leeftijd en wat plekjes. Raymond was open en eerlijk, toonde ons zelf de zwakke plekjes en we kwamen een prima prijs overeen. Tot op heden is de OPEL al maandenlang intensief in gebruik EN GEEN ENKEL PROBLEEM. Auto is technisch goed en ach... zijn plekjes hier en daar nemen we voor lief. Een werkpaardje. Het belangrijkste : Raymond was eerlijk en transparant (dat is na maanden gebruik van de OPEL bewezen) en dat is echt een zeldzaamheid in de autobranche. Je krijgt wat hij zegt, geen kat in de zak. Een betrouwbaar adres dus. Een dikke tien verdiend !! Op korte termijn hebben we meerdere kleine bestelauto's nodig en één keer raden waar we naar toe gaan met een gerust hart : juist ja naar Raymond !!

plus Verteld de voor- EN (als die er zijn) de nadelen van de auto. Eerlijk, transparant.

minus geen

10

Betrouwbaar adres voor een goede bedrijfsauto

04 september 2013 | Dewi van Mechelen

Ik heb inmiddels al twee auto's bij Raymond van Lieshout gekocht. Mijn ervaringen zijn louter positief. De auto's zijn van goede kwaliteit, de service is top en Raymond is een sympathieke, eerlijke autoverkoper. Mijn volgende auto koop ik zeker weer bij hem. Gr Dewi (dierfysio-dewi.nl)

Note Raymond: Dewi heeft woord gehouden; inmiddels de 3de en 4de auto ook bij ons gekocht. Dewi Bedankt voor het vertrouwen!!!

plus Betrouwbaarheid Advisering Service Kwaliteit

minus -

10

service

03 september 2013 | priems

Raymond komt uit zich zelf zijn beloftes na. Prima service waar veel van zijn collega's nog wat van kunnen leren. Meer moet dat niet zijn.

plus -

minus -

10

Super service

29 augustus 2013 | Taxi Centrale Oss

Was als bedrijf op zoek naar een zuinige bestelauto En vond deze bij raymond inmiddels al wat km er op zitten en de auto rijdt zoals raymond beloofde super niets dan lof hij dacht goed mee met de wensen van ons bedrijf. Ga zo door.

plus Klantgericht meedenken. Service en garantie dik in orde

minus Weet er geen te vinden.

10

Goeie service

22 juni 2013 | Helmut

Voor de tweede keer een ford gekocht bij raymond de eerste auto 7 jaar ingereden en nooit wat mee gehad.Zodoende de tweede auto daar ook gekocht. Er waren een paar kleine dingen maar direct opgelost naar ieders tevredenheid. Kan het ook iedereen aan raden om daar een auto te kopen

plus Goeie gozer super service

minus -

10

Happy Pets helemaal happy met de citroen nemo.

10 juni 2013 | Jan Vos

Voor dé dierenspeciaalzaak op zoek naar een betrouwbare en representatieve jonge gebruikte bestelwagen. Een nette presentatie van auto's met juiste omschrijving. Raymond weet waar hij het over heeft en informeert je over alle details /zaken die noodzakelijk zijn. Een ondernemer die net als wij de service hoog in het vaandel heeft staan.

plus Afspraak is afspraak en juiste voorlichting

minus Nog niet meegemaakt.

10

Goede ervaringen

23 mei 2013 | LDeters

Bij Raymond aanvankelijk een Kangoo gekocht, maar omdat deze mij rugpijn gaf hem om kunnen ruilen voor een Peugeot Partner. Het kostte alles bij elkaar veel tijd, maar omdat Raymond graag wil dat zijn klanten tevreden zijn was het geen probleem. Raymond komt eerlijk over en wil zijn goede naam houden en dat daar veel voor.

plus zie boven

minus -

10

goede service, garantie en betrouwbaarheid

02 mei 2013 | Kindervakantiehuis Valkeveen

Vorige week hebben we onze Renault Kangoo opgehaald bij Raymond van Lieshout. Keurig opgepoetst stond ie klaar en ook de kleine mankementjes waren, zoals afgesproken, opgelost. Prima service dus. Maar we zijn nog meer onder de indruk dat hij zonder morren en extra kosten de koppelingscilinder heeft vervangen. Deze was na een paar dagen rijden namelijk gaan lekken. Toch een reparatie van zo'n € 255,00! Raymond maakt waar wat hij beloofd en is daardoor een betrouwbare handelaar gebleken met hart voor de zaak en klant!

plus goede service, garantie en betrouwbaarheid

minus geen

10

Storing afgelopen maanden

02 mei 2013 | Raymond van Lieshout

Ik heb vandaag vernomen dat klanten hun recensies niet geplaatst krijgen. Dit verklaart waarom de afgelopen maanden er geen recensies meer zijn bijgekomen, terwijl er diverse klanten van plan waren dat wel te doen. Ik ga daar direkt mee aan de slag. Ik wil tevens op deze plaats al mijn klanten bedanken voor de moeite die zij genomen hebben om een recensie te plaatsen het afgelopen jaar. Ik ben erg blij dat mijn inzet wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet Raymond van Lieshout

plus Laat ik aan de klanten over.....

minus Laat ik ook aan de klanten over....

10

Partner

01 februari 2013 | Hans Paap

Goede recencies gelezen en ook daad werkelijk ondervonden auto is prima de behandeling alleen maar GOED te noemen en werkelijk geen enkele wanklank. Ik zou zeggen ga zo door Raymond

plus Alleen maar goede punten op te noemen

minus enkele nadeel voor mij was dat de afstand ver was en helemaal als je er 3 keer voor moet rijden door de verkeerde papieren mee te nemen maar daar kon Raymond van Lieshout niets aan doen.

10

Raymond van Lieshout geeft je als klant een vertrouwd gevoel

15 december 2012 | Dick en Dionne Glandorff,, Wijdewormer (N-H)

Op de site stond een BTW-vrije VW Caddy. Het getoonde filmpje gezien en direct een afspraak gemaakt om de 100 kilometer naar Oss af te reizen. Raymond nam alle tijd voor onsen na enige tijd werd de verkoop gesloten. Om aan te geven hoe hij achter zijn product staat getuige het volgende. Hij gaf ons een week de tijd de auto te laten keuren. Mochten er problemen met de auto aan het licht komen dan had ik de keuze de auto op zijn kosten te laten repareren of alsnog van de koop af te zien. Het resultaat was overigens dat de keurder mij vertelde dat ik eigenaar was geworden van een SUPERauto. Ik rijd er inmiddels 4 maanden met veel plezier mee.

plus Hij geeft de klant een veilig gevoel. Hij staat voor 100% achter de auto's die hij verkoopt.

minus Wij hebben geen minpunten waargenomen

10

Zeer dik tevreden

25 november 2012 | Schoorsteenveegbedrijf "van de Ven"

Na lang zoeken op internet, uitgekomen bij Raymond van Lieshout. Na het eerste prettige telefonisch contact te hebben gehad, ben ik gaan kijken naar de Ford Transit. 01 November Ford Transit Connect gekocht, zonder garantie. Na 3 dagen rijden kwam ik er achter dat de auto naar rechts trok. Raymond gebeld en kon meteen de maandag erop terug komen om de auto te laten lijnen, dit zonder kosten, Dus top afgehandeld!! Heb nu 3000 kilometer gereden. Raymond bedankt een top auto!! Tot over 3 á 4 jaar ( gezien mijn kilometers 50.000 á 60.000 per jaar) Groetjes Fam: van de Ven

plus Een goede ondernemer die klaar staat voor zijn klanten

minus GEEN

10

betrouwbaar adres

09 november 2012 | Dielissen Desserts Rosmalen

Ik was op zoek naar een nette Berlingo scherp in prijs. Raymond van Lieshout heeft een enorm aanbod van dit soort auto's en de een nog mooier dan de andere. Ik zeg tot volgende keer!

plus Raymond wil ECHT dat de klant tevreden is

minus Geen minpunten

10

Zo hoort het

28 oktober 2012 | Marco Brom

Mei 2011: Mijn elders gekochte fait doblo (motor defect) kon ik bij Raymond inruilen. Ze kwamen hem gewoon even ophalen in Den Haag! Toen we voor het eerst gingen kijken bij Raymond zei me vader, kijk zo hoort het alles staat er netjes bij. Het is altijd wel gezellig en leuk om bij Raymond auto's te kijken. Grijze fait doblo op bezine/aardgas bij Raymond gekocht. Ben er erg tevreden over. Maart 2012: Nog blijer werd ik van de aanschaf van een oranje ford transit connect bij Raymond. Ze kwamen hem zelfs helemaal brengen naar Den Haag! Ik rij erg naar mijn zin in mijn twee Raymond Van Lieshout auto's. In de toekomst als ik weer wat nodig heb ga ik gewoon weer naar Raymond.

plus Is eerlijk en direct bij de verkoop van de auto's.

minus -

8

CV Service Parkstad Eijgelshoven

25 oktober 2012 | John Vanderheijden

Via internet bij Raymond terecht gekomen. Hij had 5x een Ford transit connect staan even gaan kijken en ja hoor alles zag er netjes uit de ene auto was nog netter dan de ander! Hierna in een Ford proef gereden en daarna de auto gekocht. Raymond zou wel nog hier en daar de auto bijwerken en ja hoor 2 dagen later ben ik de auto op gaan halen en alles wat was afgesproken was ook bijgewerkt aan de wagen,ik kreeg er zelfs nog een mooie houten rek bij die in de wagen past.

plus Raymond doet net iets extra,goede service!

minus Helaas wel al de dynamo van de wagen moeten laten vervangen. Maar ik heb de wagen wel gekocht zonder garantie!

10

ZEER TEVREDEN

26 augustus 2012 | Michel Nuijes

Via Internet vonden we een rode Renault Kangoo bij Raymond van Lieshout. Na een paar emailtjes en telefoontjes zijn we gaan kijken. We kwamen aan rijden we zeiden tegen elkaar zo dat ziet er netjes uit. De auto's zo netjes op een rij en de één blonk nog mooier als de ander. Kennis gemaakt met Raymond, het voelde zo aan of we elkaar al jaren kende. Raymond klets je oren van je hoofd maar wel heel positief. Raymond we zijn heel tevreden over onze nieuwe aanwinst. Dank Je !!!!!!!!

plus -

minus -

10

Al 5 keer tevreden

24 augustus 2012 | R. Lepoutre Cafetariabedrijven

Al 5 keer een tweede hands partner gekocht. Steeds een goede auto en een prima adres met goede service. Een vertrouwd adres vind ik belangrijk bij een tweede hands auto.

plus betrouwbaar adres

minus Ik heb ze de afgelopen jaren niet kunnen ontdekken!!!!!

10

Dik en Dik tevreden

06 augustus 2012 | Virin Matadien

Paar weken geleden Opel combo aangeschaft . Na 2 weken rijden bleek een verstuiver kapot en afgebroken en heeft de hele kop na de gallemiezen gedraaid. (Dealer reparatie minimaal 2500 euro ) Contact gezocht met Raymond en heeft dit keurig opgelost !!!! Auto is volledig gerepareerd . Nog 2 kleine storingen en ook deze wilt Raymond gaan oplossen ! TOP SERVICE TOP KWALTEIT !!! Zoals ik al zei ik heb op korte termijn nog een auto nodig en ik zal ook gelijk bij Raymond aankloppen !

plus Perfecte service en kwaliteit, ik zal ook zeker niet twijfelen bij mijn volgende aankoop !!!

minus Geen minpunten

10

Opel combo

18 juli 2012 | Danny

Paar weken geleden een Opel combo benzine gekocht. Zeer tevreden

plus Afspraak, klantvriendelijk

minus Geen

10

Helemaal top

15 juli 2012 | Tuinen van Bertwin

Aangekocht een volkswagen Caddy na lang zoeken. Was absoluut de afstand rijden waard! Zeewolde-Oss. Alles volgens afspraak en tot nu toe zeer tevreden

plus Klantvriendelijke behandeling. Service. Volgende auto ook hier vandaan !

minus geen, tot nu toe zeer tevreden!

10

Helemaal goed! Blij met de auto

09 juli 2012 | Marga van Zeeland

We kochten een citroen Berlingo bij Raymond en er waren wat kleine dingen die verholpen moest worden voor we hem kwamen ophalen. Oa de multiriem zou vervangen worden. Dat was ook gebeurd, maar onze "huismonteur" merkte op dat deze er niet recht oplag en dus onevenredig zou slijten. Even met Raymond gemaild en we mochten de nieuwe multiriem laten vervangen bij ons eigen monteur en evt een nieuwe spanrol op laten zetten. De kosten werden dan door Raymond van Lieshout vergoed. Onze monteur heeft hem dan eerst er weer opnieuw opgelegd en alle spanrollen opnieuw vastgezet. Na een paar honderd kilometer bleef deze er goed opliggen dus een nieuwe spanrol was niet nodig. Maar evengoed vroeg raymond naar onze kosten ( 0 euro ;-) En het werd dus dus professioneel en coulant opgelost door Van Lieshout Auto's

plus Geen gezeur over kosten van een kleine reparatie! Professioneel opgelost. Zou evt zelfs de auto laten ophalen met een aanhanger als het onze monteur niet lukte of rare dingen tegenkwam. Kosten zouden dan voor Raymond zijn.

minus Geen. Volgende auto komt weer hier vandaan!

8

goede service en man van zijn woord!!

02 juli 2012 | Juliette manJefiek sfeer bloemen trends Schimmert

Hallo Raymond, Sorry voor late reactie!!! Maar heb al zoveel rijplezier gehad van de auto dat ik nog geen tijd had vrijgemaakt om je te bedanken. (Je weet wel die grijze peugeot expert met al z'n mankementen!! ) Deze mail mag je uitprinten en op je prikbord hangen zodat nieuwe klanten dit ook kunnen lezen. Ik zal het verhaal kort omschrijven in de vorm van probleem en oplossing. Bij aankoop: bumper had krasschade. oplossing; nieuwe bumper sleutel defect. oplossing; nieuwe sleutel Bij ophalen; luchtvering defect (tot 2 keer toe) oplossing; nieuwe vering eronder. motor verloor zijn "trekkracht". oplossing; gelukkig alleen maar kabels wat verkeerd gemonteerd waren. Hier konden wij niet op wachten en wij zijn toen in onze eigen "oude" auto weer huiswaarts gekeerd. We kregen wel nog €50,-van Raymond mee voor benzine geld. Een paar dagen later heeft de schoonvader ons de auto gebracht. U moet weten dat wij in Schimmert, Zuid Limburg, wonen en dit 1,5 uur rijden is. Binnen een week bleek dat de airco kapot was, wij hebben de auto naar Raymond gebracht en dit probleem werd ook opgelost. We kregen een leen auto mee en een paar dagen later kwam de schoonvader van Raymond onze auto weer terug brengen!!! Kortom...onze nieuwe aankoop had wat "startproblemen" maar deze zijn zeer correct en met veel profesionaliteit opgelost!! Wij zijn erg tevreden over de service en de goede zakelijkheid hoe alles is opgelost. Wij gaan nog vele kilometers in onze auto maken!! Raymond bedankt. Juliette en Jordy manJefiek sfeer bloemen trends Hoofdstraat 41 6333 BE Schimmert

plus ZIe boven

minus Geen!!

10

Super tevreden

29 juni 2012 | Merel v/d Donk (Merel's Dieren-Trimmerij)

Begin juni heb ik een Peugeot Bipper bij Raymond van Lieshout gekocht. Na een weekje ging een ruitenwisser kapot en toen ik Raymond erover belde kon ik met de auto meteen bij hem terecht en kreeg ik ook een leenwagen mee. Met een dag was de auto vakkundig gemaakt. Wat ook erg fijn is, is dat Raymond met je meedenkt als ondernemer. Ben super blij met m'n nieuwe wagentje en deze rijdt als een tierelier!

plus Klantvriendelijk, meedenkend, goede service; kortom super tevreden!

minus Er zijn geen minpunten.

10

Ballen uit de broek

12 juni 2012 | Reinier van Amerongen

Vorig jaar april SEAT inca gekocht 11 jaar oud ca 225.000 op de teller,nu ca 256.000, hij is weer APK gekeurd en we mogen weer tot Juni 2013 rijden, we lachen ons de ballen uit de broek!. tot volgende keer Raymond groet Reinier Rotim verpakkingen bv Wijchen

plus Alleen maar

minus Ons hoor je niet klagen

10

Aanrader

24 mei 2012 | Joris

Via gaspedaal.nl een mooie caddy gezien bij Raymond van Lieshout. even bellen of ze ook aanm particuliren leveren en ik mijn ople corsa (in kunnen ruilen voor hele goede prijs!) kon ruilen, alle maal geen probleem. maandag langs gereden, proefrit gemaakt prijs afgesproken. Dinsdag (een dag later!) werd ik gebeld dat hij klaar stond. Vervangen zijn accu, en 2 lampjes. Geen extra kosten!! voor het weggaan even gekeken of alles er was (op initiatief van Raymond!)... gevaren driehoek, krik en band miste.... dan pakken we dat toch gewoon even (aldus Raymond).

plus Super service, vriendelijk, mee denkend, klant gericht

minus Geen, ritjes Apeldoorn Oss meer dan de moeite waard!

10

Dik Tevreden

21 mei 2012 | Chocolaterie Mousset

Via via, bij raymond van lieshout terecht gekomen. aangekocht een renault kangoo waarbij na 2 weken een storing optrad deze is prima vakkundig verholpen met een uitstekende service raymond bedankt !! Wat ons betreft, een aanrader !!

plus service en garantie en klantvriendelijkheid dikke plus

minus nog niet ondekt alles volgens afspraak verlopen.

Waarom Raymond van Lieshout Auto’s ?
  • Van meeneemprijs tot 6 maanden volledige BOVAG garantie.
  • Eerlijke taxatie van uw in te ruilen (Bedrijf)- auto
  • Keurige dealeronderhouden bedrijfsauto’s.
  • Eerlijkheid als speerpunt !!
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen.
Maak kennis met ons team

Neem contact met ons op.