Financial lease

Bij ons is het ook mogelijk om een bedrijfsauto aan te schaffen met behulp van financial lease (of zakelijk leasen).

Wat is financial lease?
Financial lease biedt u als ondernemer de mogelijkheid om over een auto te beschikken om uw bedrijfsvoering efficiënt en succesvol uit te voeren, zonder dat het uw onderneming liquiditeit kost. U betaalt een bedrag in termijnen aan de bank, waardoor u uw bedrijfsauto dus niet in één keer hoeft af te lossen. De bedrijfsauto is van u nadat alle betalingen zijn voldaan en het lease-contract is doorlopen. Door gebruik te maken van financial lease, rijdt u heel voordelig in een jonge bedrijfsauto met grijs kenteken. Bekijk hier ons aanbod:

https://raymondvanlieshoutautos.nl/occasions/

Voor elke ondernemer
Financial lease is ook voor startende ondernemers en zzp’’ers erg geschikt. U kunt dus zonder jaarcijfers bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Zo beschikt u direct over een bedrijfsauto en heeft u de mogelijkheid om te blijven investeren in uw onderneming.

Fiscale voordelen
Met financial lease investeert u in uw onderneming, waardoor u de bedrijfsauto als investering voor uw bedrijf kunt activeren op de balans. Dit heeft als voordeel dat u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto onder andere kunt profiteren van de investeringsaftrek. Daarnaast mag u de rente die u over de financial lease betaalt aftrekken van de winst, mag u de bedrijfsauto afschrijven en het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de eerstvolgende btw-aangifte. Ook is bij zakelijk leasen de kilometrage onbeperkt en behoudt u uw schadevrije jaren.

Hoe het werkt

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

 • Lease of Koop

  0412 - 630101

  * Lease voorstel, binnen 24 uur offerte.
  * Snelle levering, 24 uur mogelijk.
  * Reactie binnen 1 werkdag.

Waarom Raymond van Lieshout Auto’s ?
 • Van meeneemprijs tot 6 maanden volledige BOVAG garantie.
 • Eerlijke taxatie van uw in te ruilen (Bedrijf)- auto
 • Keurige dealeronderhouden bedrijfsauto’s.
 • Eerlijkheid als speerpunt !!
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Scherpe prijzen.

Maak kennis met ons team

Neem contact met ons op.