Financial lease

Bij ons is het ook mogelijk om een bedrijfsauto aan te schaffen met behulp van financial lease (of zakelijk leasen).

Wat is financial lease?
Financial lease biedt u als ondernemer de mogelijkheid om over een auto te beschikken om uw bedrijfsvoering efficiënt en succesvol uit te voeren, zonder dat het uw onderneming liquiditeit kost. U betaalt een bedrag in termijnen aan de bank, waardoor u uw bedrijfsauto dus niet in één keer hoeft af te lossen. De bedrijfsauto is van u nadat alle betalingen zijn voldaan en het lease-contract is doorlopen. Door gebruik te maken van financial lease, rijdt u heel voordelig in een jonge bedrijfsauto met grijs kenteken. Bekijk hier ons aanbod:

https://raymondvanlieshoutautos.nl/occasions/

Voor elke ondernemer
Financial lease is ook voor startende ondernemers en zzp’’ers erg geschikt. U kunt dus zonder jaarcijfers bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Zo beschikt u direct over een bedrijfsauto en heeft u de mogelijkheid om te blijven investeren in uw onderneming.

Fiscale voordelen
Met financial lease investeert u in uw onderneming, waardoor u de bedrijfsauto als investering voor uw bedrijf kunt activeren op de balans. Dit heeft als voordeel dat u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto onder andere kunt profiteren van de investeringsaftrek. Daarnaast mag u de rente die u over de financial lease betaalt aftrekken van de winst, mag u de bedrijfsauto afschrijven en het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de eerstvolgende btw-aangifte. Ook is bij zakelijk leasen de kilometrage onbeperkt en behoudt u uw schadevrije jaren.

Hoe het werkt

Wij werken samen met www.regeljelease.nl . Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen één werkdag wanneer u in uw nieuwe bedrijfsauto kunt rijden. Voor het doen van een aanvraag volgt u de onderstaande drie stappen:

STAP 1.
 
Kies een auto.
Ga naar https://raymondvanlieshoutautos.nl/occasions/ en kies een auto naar wens.

STAP 2.
 
Laat uw gegevens achter.
Vul bij de desbetreffende auto uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het formulier.

STAP 3.
 
Wij nemen contact op en regelen de rest voor u.
Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

 

Bereken hier uw leasetermijn

De leasetermijn (het maandbedrag) is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere van: de aanschafprijs van de auto, het leasebedrag en de looptijd. Wilt u alvast weten wat uw leasetermijn zal zijn? Met onderstaande berekening kunt u dat heel gemakkelijk zelf uitrekenen.

Waarom Raymond van Lieshout Auto’s ?
  • Van meeneemprijs tot 6 maanden volledige BOVAG garantie.
  • Eerlijke taxatie van uw in te ruilen (Bedrijf)- auto
  • Keurige dealeronderhouden bedrijfsauto’s.
  • Eerlijkheid als speerpunt !!
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen.
Maak kennis met ons team

Neem contact met ons op.